Het goede doel 2016

In 2016 heeft Junior Kamer Gorinchem besloten om een donatie te doen aan Natuurcentrum Gorinchem. Natuurcentrum Gorinchem is namelijk nodig toe aan een nieuwe keuken. Junior Kamer Gorinchem heeft deze voor haar rekening genomen.

Het Natuurcentrum is een bijzonder bedrijf: mensen met en zonder beperking werken hier samen om het onze 70.000 bezoekers per jaar naar de zin te maken. En dat doen ze graag!

Van maandag t/m zondag bieden zij dagbesteding aan, aan mensen met een beperking. Onder professionele begeleiding kunnen cliënten bij het Natuurcentrum Gorinchem aan de slag. Of dat nou de dierverzorging, de tuin, de administratie of juist koken & bakken is.

Het Natuurcentrum is een stichting en is daarmee afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Een gift in de collectekoeien, of andersinds wordt bijzonder gewaardeerd.Het Natuurcentrum is vrij toegankelijk, van dinsdag t/m zondag.

Natuurcentrum Gorinchem hoopt u te mogen begroeten in of rond het meest kleurrijke gebouw van Gorinchem, in het stadspark naast het ziekenhuis. Tot ziens op het mooiste eiland van Gorinchem!