Van de voorzitter – JCI Gorinchem in Business

Van de voorzitter – JCI Gorinchem in Business

JCI Gorinchem in Business

Na een mooi begin van het jaar, waarin de verschillende commissies hun plannen voor dit jaar uiteenzetten en presenteerden, is het eerste project met succes gelanceerd.

De dames van de ‘ledencie’ hebben de handen dit jaar al vroeg uit de mouwen gestoken en een wervende campagne gestart. Te midden van ondernemend Gorinchem haalden zij de JCI badeendjes (kent u ze nog?!) weer tevoorschijn en lieten zij de mensen ‘hengelen naar een oplossing’. Jong en oud(er) werd aangesproken en maakte zo niet alleen kennis met onze sprankelende leden commissie, maar werden ook wijzer over de Kamer, haar doel en haar activiteiten. Missie geslaagd meiden!

Met dit eerste, zeer succesvolle evenement, beten zij het spits af voor de rest.
En er staat de komende maanden weer niets dan moois op de planning!

De voorbereidingen voor de voorjaars wijnproeverij zijn weer in volle gang. Naarstig wordt er gezocht naar heerlijke wijnen en bijpassende spijzen. Voor dé rally van het jaar zijn al weer de nodige kilometers gereden en achter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuw evenement… een zoals u van ons gewend bent… een jeugdsentiment in een nieuw jasje… maar daarover later meer.

Zoals u leest gaan we weer voor een gouden ouwe dit jaar, maar uiteraard ook weer voor Hollandse Nieuwe… Ook dit jaar organiseren wij weer een Haringparty, de uitnodiging hiervoor volgt spoedig.

JCI Gorinchem is weer (back) in Business