De JCI Gorinchemse Rally

Op 30 juni 2024 wordt de lustrum editie van de JCI Gorcumse Rally gereden, schrijf je nu in!

 Wat is de JCI Gorcumse Rally?

Een leuke uitdagende puzzelrit met mooie routes in de omgeving Gorinchem, met minimaal 2 personen in een auto. De bestuurder mag zijn of haar ogen op de weg houden en ervoor zorgen dat er geen verkeersregels worden gebroken. De bijrijder zorgt voor de navigatie. Onderweg beantwoord je vragen en geniet van je van de mooie omgeving. Heb je een unieke of klassieke auto, dan is het extra gaaf om met deze auto deze mooie rally te rijden, maar je mag uiteraard meedoen met elke auto. Onderaan deze pagina vind je een aantal foto’s van afgelopen edities.

De start zal rond 10:00 uur zijn (verzamelen om 09:30 uur), de definitieve startlocatie volgt nog. Je krijgt daar je instructies aangereikt. Op dat moment worden bolides 1 voor 1 op pad gestuurd met een route en vragenlijst die tijdens de rit beantwoord moeten worden. Aan het eind van de rit wordt de vragenlijst weer ingeleverd en worden de prachtige prijzen verdeeld. 

Meedoen?

De kosten voor dit evenement zijn € 50,- per auto met 2 personen en € 15,- per extra persoon (extra personen onder de 12 jaar gratis!) Je ontvangt tevens een goodiebag met wat lekkers voor onderweg. 

Met je inschrijving sponsor je ook ons jaarlijkse goede doel. Wil je meer weten of heb je vragen, dan kan je contact met ons opnemen via rally@jkgorinchem.nl.

De prijzenpot wordt op een later moment bekend gemaakt!

Team Rally | Junior Kamer Gorinchem

    Let op! Maak voor iedere auto een losse aanmelding!

    Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden